Connect with us

Amdaboutique.ro – Makeup | Fashion | Beauty – Tutoriale, noutati si noi trenduri

Extensii Gene False

Frumusete

Extensii Gene False

M-am născut cu gene scurte, subțiri și super-drepte, așa că sunt în mod natural geloasa pe oricine are gene lungi care sunt frumoase, groase și au o buclă naturală. Genele prietenului meu sunt mai lungi și mai pline decât ale mele, am văzut bebelușii cu gene mai lungi și mai frumoase decât ale mele. Nu este corect! Am să iau în considerare o pauză de la rimel și  de la vasta mea colecție de gene false pentru a încerca extensiile.. Am fost curioasa pentru o vreme și după ce am văzut cât de minunat le sta prietenelor mele  am decis să incerc si eu.

Am vizitat-o ​​pe Madalina Ardeleanu pentru aplicare extensii de gene fir cu fir și am ieșit cu genele superbe.

Cae sunt extensiile de gene și de ce ar trebui să le ai?

Extensiile de gene sunt fire de diferite lungimi si grosimi ,care sunt atașate la genele tale naturale unul câte unul, folosind un adeziv special.

Ce fel de gene ar trebui să obțin?

Dacă doriți mai mult un aspect natural, stilistul de gene poate folosi extensii care sunt cu aproximativ 2-3 mm mai lungi decât genele naturale. Alții care doresc mai mult un efect dramatic, opteaza pentru fire mai groase și lungimi mai lungi.

Profesoara la care am facut cursul spunea: “Totul se rezumă la proiectarea și alegerea genelor potrivite pentru forma ochiului clientului, stilul de viață și sănătatea naturală a genelor”.

Din ce sunt făcute?

Există patru tipuri diferite de genee: păr sintetic, uman, mătase (care este un tip de sintetic) și par de nurcă 100% adevărată siberiană sau din blană 100% reală.

Doare?

Procesul în sine nu este dureros, dar unii oameni pot simți o ușoară senzație de discomfort. Când am făcut prima mea aplicare de extensii, ochii mi-au ars în timpul procedurii, dar am fost complet în regulă câteva ore mai târziu.

Care este procedura?

O sesiune inițială durează de obicei 2-3 ore, iar reumplerile durează aproximativ 1 oră. Ai nevoie de multa rabdare ca totul sa se transforme intr-un moment de relaxare.

Ce trebuie să știu despre îngrijirea ulterioară?

Nu ai voie sa le uzi pana a doua zi. După aceea, este indicat să vă spălați genele o dată dimineața și o dată seara inainte de culcare. Pleoapele noastre devin grase și murdare în timpul zilei. Dacă puteți, încercați să dormiți pe spate. Pe cat posibil incercati sa nu va frecati la ochi!

Cât timp vor dura?

Cu grija adecvata, genele pot dura aproximativ 3-4 saptamani inainte de a avea nevoie de o intretinere.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Frumusete

 • Frumusete

  3 Tratamente naturale pentru acnee

  By

  Există multe opțiuni pentru toate remediile naturale pentru acnee. Deci, cum alegeți ce anume să folositi? Tratamentele ce...

 • Frumusete

  Eu vreau…..

  By

  Pentru mine este extrem de greu să termin fraza “Eu vreau”, deoarece când vine vorba de frumuseţe...

 • Frumusete

  Buzele tale îl vor iubi!

  By

  În cazul în care există un singur produs necesar mult mai mult decât altele, acela trebuie...

Articles - News
To Top