Connect with us

Amdaboutique.ro – Makeup | Fashion | Beauty – Tutoriale, noutati si noi trenduri

Cum sa fii la moda fara sa investesti bani

Moda

Cum sa fii la moda fara sa investesti bani

Una dintre cele mai mari idei preconcepute care există despre moda – si sunt multe – este că ai nevoie de multi bani. Vina pentru acest lucru le  revine scriitorilor de modă pentru că au tendința de a scrie în principal despre marci. Acestia scriu in revistele de moda care sunt foarte citite de catre toate femeile, ca si cum  in fiecare sambata este musai sa ne ducem la Louis Vuitton. Sau, în mod alternativ, scriitorii de moda sunt de fapt o încărcare de Mean Girls, pentru a face toată lumea se simtă mizerabil cu privire la stilul lor de viata lipsit de excentritate.
Mai degrabă, răspunsul este mult mai prozaic, care in franceză se traduce “plictisitor”: scriitori de moda sunt destul de leneși. Marcile scumpe au mai mulți bani pentru a trimite comunicatelor de presă ținute spectaculoase, si, desigur să plătească pentru publicitate. De aceea, scriitorii de moda sunt practic niste informatori care iau totul de-a gata, fără a fi nevoie să iasă sa caute si sa inteleaga cu ce se confrunta u om simplu, dar care vrea sa fie la moda in aceleas timp. (Unii scriitori de moda, desigur, sunt obligați să scrie lucruri frumoase despre branduri scumpe, deoarece brandurile fac publicitate în publicația lor.)

Ce sa faci ca sa iti imbunatati stilul vestimentar?

Du-te la “cumpărături” in garderoba ta. Există, – îți promit – multe lucruri în dulapul tau pe care le-ați uitat de exmplu: fusta pe care ați cumpărat-o în vacanță în urmă cu trei ani, tricoul  care este prins între două sertare, acele sandale demult uitate sub pat. Petrece o duminică luând totul, trecând prin toate și actualizeza-ti garderoba . Apoi ia toate lucrurile care într-adevăr nu-ti plac si doneaza-le, fa-ti ordine in dulap.
Invata pe Youtube cum sa croiesti. Acest lucru este un sfat pe care trebuie sa il faci musai. Apeleaza la mama sau matusa ta care stiu tipsuri si ponturi, informeaza-te si pune in practica. Dacă aveți posibilitatea de a coase, puteți copia desene sau modele din reviste (și sa le adaptati pe gustul vostru). Chiar dacă nu se poate face o rochie de ansamblu, incercati sa acutalizati hainele vechi din dulap: sa cosi nasturi , de exemplu, sau sa adugi cateva pietre pretioase pe vechea ta camasa din denim. Astfel, cu rabdare si putina imaginatie puteti economisii bani, si sa te bucuri de hainele tale, care au o tusa prsonala, si sunt unice.
Dar, mai presus de toate, conteaza sa ai o atitudine bună. Motivul pentru care oamenii cumpara lucruri noi si scumpe, la modă, se datorează faptului că pe ei, acest lucru ii  face să se simtă bine.  Sa ne uitam de exemplu la celebra Kate Moss, care arată zilele astea ca și în cazul în care tocmai a ieșit dintr-un advertorial, dar are totuși un aer greu de rezolvat de fashionability din cauza atitudinii ei. Așa că, capul sus! Nu, s-ar putea să nu ai in mana ultima geanta  Chanel, dar daca ai o atitudine potrivita vei arata fabulos.  Stiu, este greu sa ai douazeci si ceva de ani si sa iti doresti sa fii un trend star, dar toate acestea vor trece si vei realiza ca atitudinea va atrage mai mult atentia asupra ta. Fii tu insuti, fii original si vei cucerii lumea!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Moda

Articles - News
To Top