Connect with us

Amdaboutique.ro – Makeup | Fashion | Beauty – Tutoriale, noutati si noi trenduri

Ce să porţi co noii pantofi sport de la New Balance

Moda

Ce să porţi co noii pantofi sport de la New Balance

Bună fetelor! E timpul ştim cu ce se pot purta noii pantofi sport de la New Balance în acest an. Haideţi ne luăm la-revedere de la tocurile înalte şi încercăm ceva comfortabil şi uzual pentru încălţămintea de zi cu zi.
Îmi place cum face ca fiecare ţinută arate fresh şi sport. Cel mai indicat look este îi asortăm într-o ţinută cu o tonalitate de culori scăzută.

Pantofii sport New Balance sunt o tendinţa care a câştigat ritm de-a lungul ultimilor ani. Multe dintre femei au început -i cumpere la fel de mult ca pe pantofii cu toc. Nu vorbesc despre folosirea lor în costumaţiile de sport şi gimnastică ci vreau spun sunt folosiţi pentru un aspect casual, şi smart-casual. Se pare Boston având ca bază brandul New Balance a devenit campion al acestei tendinţe. Personal, îmi place aspectul minim de pantof sport New Balance. Aceşti pantofi au fost reperaţi pe mai multe celebrităţi, dar vreau să atrag atenţia asupra bloggerilor de modă, pe care i-am văzut îndrăgostiţi la fel ca şi mine de aceştia şi încorporează New Balance în ţinutele lor de zi cu zi.

 

ce-sa-porti-co-noii-pantofi-sport-de-la-new-balance-4

ce-sa-porti-co-noii-pantofi-sport-de-la-new-balance3

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Moda

Articles - News
To Top