Connect with us

Amdaboutique.ro – Makeup | Fashion | Beauty – Tutoriale, noutati si noi trenduri

3 Tratamente naturale pentru acnee

Frumusete

3 Tratamente naturale pentru acnee

Există multe opțiuni pentru toate remediile naturale pentru acnee. Deci, cum alegeți ce anume să folositi?

Tratamentele ce le-am inclus în lista mea de  remedii naturale pentru acnee, sunt cele  care am descoperit ca lucreaza cel mai bine și sunt cele mai puternice! Toată lumea este diferită și poate necesita o experimentare pentru a găsi ceea ce este mai potrivit pentru tine. Dar, cel mai important, nu renunta!

După ce am avut acnee timp de mai mulți ani, am încercat aproape orice remediu posibil și tratament. Nici măcar nu-mi place să spun asta, dar am încercat si tratamente cu prescripție medicală. Amuzant este că, după ce am încercat totul, am găsit remedii naturale pentru acnee care au functionat cel mai bine!

Acneea mea a început în jurul vârstei de 13 ani și a progresat înrăutățindu-se! Mama mi-a spus întotdeauna, așteapta până la liceu, si va fi mai bine. Dar acei ani au venit și s-au dus fără nici o schimbare. Apoi, am sperat că până la sfârșitul fcultatii aș fi cu siguranță mai bine, dar da, ai ghicit, patru ani mai târziu, a fost doar mai rău!

În întreagul liceu și colegiu, am căutat ani de zile încercând să găsesc ajutor, dar nimic nu părea să funcționeze. Nu părea corect, deoarece pentru unele persoane aceasta problema a trecut odată cu inintarea in vârsta. Acest lucru se datorează faptului că acneea pare uneori doar o apariție temporară datorată modificărilor hormonilor, dar pentru mine și multe altele nu este cazul!

Asadar o sa va prezint dupa indelungate incercari si teste ceea ce mi s-au potrivit mie ca cele mai bune tratamente pentru acnee.

1. Bicarbonatul de sodiu – Acesta este un remediu natural foarte bun pentru acnee! În mod surprinzător, am descoperit măștile de bicarbonat de sodiu cu numai câțiva ani în urmă, este foarte puternic la curățarea pielii! Nu numai că ajută la eliminarea erupțiilor și reduce inflamația, ci și actioneaza ca un exfoliant și ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii! Din acest motiv, de asemenea, funcționează excelent pentru a reduce orice cicatrici vechi sau urme de acnee. Luați câteva linguri de bicarbonat de sodiu și amestecați-le cu apă caldă până când se formează o pastă. Aplicați pasta pe piele. Lăsați pentru doar 10 – 15 minute prima data. Puteți crește treptat timpul la urmatoarele tratamente de până la o oră sau chiar lăsați  peste noapte (ceea ce fac eu). După un timp  puteți vedea o mare diferență.

2. Oțet din cidru de mere – Acest remediu natural pentru acnee este un alt tratament foarte puternic, are atât proprietăți antibacteriene cat și antifungice. Pentru a începe,  diluați câteva lingurițe  cu jumătate de cană de apa sau un sfert, deoarece poate fi destul de aspru pentru tenul vostru atunci când este aplicat direct pe piele. Asigurați-vă că utilizați oțet de cidru de mere care este brut, nefiltrat și etichetat cu “bio” acesta avand cele mai multe substanțe nutritive.
3. Ulei de nucă de cocos – Uleiul de cocos este antibacterian și antifungic. Uleiul de cocos este, de asemenea, extrem de hidratant și blând. Ajută la combaterea bacteriilor și la reducerea roșeatei. Aplicați uleiul de nucă de cocos pe piele și masați-l pana se absoarbe. Puteți aplica din nou de câteva ori pe zi. Cu tratamentul din ulei de nucă de cocos, nu este nevoie să folosiți vreodată un hidratant, acesta funcționează foarte bine și nu vă înfundă porii. Pentru beneficii optime, utilizați ulei de cocos organic care este nerafinat.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Frumusete

 • Frumusete

  Extensii Gene False

  By

  M-am născut cu gene scurte, subțiri și super-drepte, așa că sunt în mod natural geloasa pe...

 • Frumusete

  Eu vreau…..

  By

  Pentru mine este extrem de greu să termin fraza “Eu vreau”, deoarece când vine vorba de frumuseţe...

 • Frumusete

  Buzele tale îl vor iubi!

  By

  În cazul în care există un singur produs necesar mult mai mult decât altele, acela trebuie...

Articles - News
To Top